Monday, March 3, 2014

Testimonial Vitamin E, Vitamin C dan Shaklee.

Hello..Assalamualaikum..

Alhamdulillah...ada lagi testi yang boleh dishare. Diam-diam pun, ada testi..ye tak?

Testi ni dari orang terdekat. Kakak sendiri. Alhamdulillah, sebelum ni dia order ESP, sekarang dah mula berjinak-jinak dengan supplement vitamin C dan E untuk kulit muka. Memang muka kakak banyak jerawat, kalau naik jerawat memang merah lah muka dia. Dari remaja sampai sekarang memang masalah utama dia muka yang ada jerawat. Berbanding dengan saya, ada juga jerawat tapi tak serius seperti dia.

Jom tengok testimonial dari dia setelah mengamalkan sebotol vitamin E dan C sahaja.



Awal-awal nya kakak saya ni jenis berat sikit nak spend duit beli supplement. Sebab sebelum ni dia ambil ESP sahaja. Tapi alhamdulillah, selepas satu botol, sihat kulitnya..Patutlah hari tu jumpa kurang dah jerawat!

Memang tak dinafikan produk Shaklee dalam kategori 'mahal', tapi jika kita ingin pelihara kecantikan luaran dan dalaman, tak salah untuk spend duit untuk kesihatan diri sendiri juga. Jangan risau kalau duitnya belum cukup untuk beli produk Shaklee dari saya, saya akan kongsikan cara-caranya nanti! Cepat-cepat whatsapp saya di nombor 013-4003682 :)

Baru sahaja saya pre-order vitamin C dan E untuk kakak saya last week, this week dia nak order ESP lagi..!
Tambahnya lagi, dia cakap sejak amalkan ESP setiap pagi sebelum pergi mengajar (dia cikgu yer), kalau tak ada ESP + milo or ESP vico, rasa lain katanya. Dah fall in love... ;)

Apa tunggu lagi, Jom dapatkan Set kecantikan kulit Shaklee, vit.E, vit. C dan ESP dari saya, whatsapp atau sms 013-4003682 sekarang untuk harga terbaik dan efektif!

Pengedar sah Shaklee
Ipoh (main area) dan seluruh Malaysia
Servis cepat dan pantas!

Contact saya setiap masa; inshaAllah akan dibalas dengan cepat selagi ada masa :)
013-4003682


*95% intipati testimonial produk Shaklee dalam blog ini adalah dari owner blog ini sendiri, dan tidak menggunakan atau copy paste testi dari sumber lain.

0 comments:

Post a Comment