Monday, November 11, 2013

AJHT : Testimoni Mother-in-law

Assalamualaikum

Hari ni nak share testi dari ibu mertua. Alhamdulillah. Sebenarnya, saya jarang bertanya balik pada customer yang beli produk dari saya, sebab saya yakin kalau customer saya dapat hasil yang baik dari vitamin shaklee, mereka akan secara semulajadi bagi feedback. Sama juga kalau ada permasalahan.

Saya bagi ibu mertua saya yang berumur 77 tahun vitamin Advanced Joint Health Tablet semasa Hari Raya Haji baru-baru ni. So dah hampir 2 bulan. Baru-baru ni suami saya call mak mertua bukan untuk tanya hal vitamin yang diberikan, tapi hal lain. Sedang-sedang tu, mak mertua bagitahu kat suami, "dah makin elok sakit belakang mak, lutut pun dah kurang sakit, mak dah kuat sikit, Eloklah ubat ni kat mak." 
Alhamdulillah....saya dengar dari jauh jer, tapi rasa macam benda baikkan.. Happy sangat. InshaAllah lepas ni nak bekalkan vitamin tambahan Ostematrix pula. 

Vitamin Shaklee bukan sahaja untuk mengubat permasalahan badan, tapi untuk merawat dan membantu pertumbuhan sel-sel badan yang sihat dan secara semulajadi.

Saya bagi guideline pada mak mertua saya, minggu pertama amalkan 1biji sahaja dalam sehari. Ini untuk bagi badan kita serasi dengan ubat. Minggu kedua baru ambil 2biji sehari. Tapi mak seloroh cakap "mak tak tahan makan banyak ubat, jadi pening kepala, jadi mak ambil 1biji sahaja." Mak mertua saya ada 3 penyakit serangkai juga. Apa-apapun mak mertua sangat bijak sebab ambil 1 biji sahaja lepas badan bagi reaksi tersendiri, dan secara konsisten, sakit tulang dan sendi dia dah beransur hilang :)


Credit to Google.
Contoh Penyakit Sendi


AJHT pilihan anda!
AJHT Shaklee

Jadi, jangan tunggu dan tangguh...Kalau anda ada sakit sendi mahupun ibu bapa atau in-law, nenek atok, sedara mara...hadiahkan mereka AJHT... inshaAllah, setiap penyakit ada ubatnya. Kita berusaha dan Allah s.w.t menyembuhkannya :)

Dapatkan AJHT anda sekarang pada harga yang berpatutan!

Sesiapa yang berminat nak dapatkan AJHT, contact saya secepat mungkin pada harga yang istimewa. Saya akan bantu anda untuk jadual pemakanan yang berkesan.


Ur Shaklee Contributor:
Pn.Nurul MZulkefli
013-4003682
skygur85[at]gmail.com