Friday, October 11, 2013

Zinc Complex dan luka dalaman

Another story to share :)

Supplement Zinc shaklee. Saya amalkan selepas 3 bulan saya jalani laparoscopy sebab kes endometriosis.
Actually, selepas 3 bulan tu saya kerap juga sakit balik kat tempat tiub fallopio kanan yang dah dipotong.
Salah banyak gerak ker?
Salah makan minum ker?
Salah buat kerja berat ker?
atau salah saya selalu sangat drive?
atau endometriosis berulang lagi? -scary!-

bila saya tanya senior saya, diorang suggest zinc. Sebenarnya, zinc tu memang dah ada dalam rumah ni, tapi tak amalkan sangat sebab en.suami yang makan hari-hari..he3.
Alhamdulillah, lepas 2-3 hari makan, tanpa disangka-sangka, sakit tu hilang~ I am serious~~
SEBENARnya juga..baru sedar sakit tu dah hilang (blame me, sebab this year, my life has been so hectic!) sakit sana sini, ubat sana sini, dengan study lagi nak cover, suami sakit..so tak sedar bila sakit tu hilang, but Alhamdulillah...mungkin berkat ambil supplement ni yang bertindak dalam 'diam' kan...thanks to God too sebab tanpa Dia, saya takkan terfikir untuk ambil supplement bagus ni, dan itu semua dari Dia..

banyak-banyakkan bersyukur ya!

So, untuk anda yang ada rasa sakit selepas pembedahan ker, atau luka, masih rasa berdenyut, kenapa tak cuba supplement dalaman terbaik ni dari Shaklee. Harga pun murah dan berbaloi-baloi hanya untuk kesihatan anda juga.

Supplement Zinc:


Dapatkan dari saya:

Your Shaklee Distributor:
+Pn.Nurul
+Call/SMS: o13-4oo3682
+Whatsapp/FB-chat/We-Chat/Line/KakaoTalk: o13-4003682

0 comments:

Post a Comment